Не сме получавали финансиране от Nexo. Асен Василев няма нищо

...
Не сме получавали финансиране от Nexo. Асен Василев няма нищо
Коментари Харесай

Николай Денков: Асен Василев няма нищо общо с Nexo

„ Не сме получавали финансиране от Nexo. Асен Василев няма нищо общо с Nexo, и замесване на името му е фикция. Настимир Ананиев също няма нищо общо, с изключение на общи планове до 2021 година с Антони Тренчев. Те нямат общи бизнеси, нямат нищо общо. Остава господин Ракшеев, който до 2021 година е бил чиновник на Nexo, не е бил ръководството на компанията, а се е занимавал с регулярна активност. Съчетаването на същински скандал с името на Политическа партия е опит да се окаля партията, както ГЕРБ са окаляни със свадите, от които не могат да се отърват. Разликата е, че тук приказваме за мечти – дано да ги ревизират ".
Това съобщи номинираният за министър председател с мандата на Политическа партия Николай Денков, който е някогашен министър на образованието в кабинета „ Петков ” и сегашен народен представител от партия Политическа партия в 48-ото Народно заседание пред NOVA NEWS.

Той прикани истината да излезе нескрито и се опита да направи прилика със свадите за градежа на Автомагистрала „ Хемус ” – „ там няма трасе, няма позволение за градеж, а парите са дадени ”, сподели Денков.
Относно политическата обстановка и опцията за сформиране на кабинет той съобщи:„ Въртележката на служебните кабинети е обърнала всичко наобратно – вместо служебните кабинети да следват политиката на постоянните, ние сме се обърнали наобратно ”.
Денков е оптимист за сформиране на кабинет с мандата на сегашния парламент. „ Искрено се надявам да има постоянно държавно управление, само че то не би трябвало да е непременно. Ако има ясна стратегия с цели, тогава е добре да има държавно управление ”, изясни депутатът от Политическа партия.

„ Не е толкоз елементарно да се откри единодушие ”, счита Денков.
„ Имахме кабинет с имена, само че с цел да съществува един кабинет, би трябвало да е ясно какви са задачите. От там тръгнахме – какво може да се направи за една година. Хората са значими, само че в случай че не знаем какво желаеме да реализираме, няма по какъв начин да го реализираме ”, изясни номинираният за министър председател с мандата на „ Продължаваме промяната ”.
Денков отхвърли да спомене имена от проектокабинета на Политическа партия, съобщи единствено: „ гръбнакът беше от политически лица. Имаше и специалисти, които не са партийно обвързани. Начинът – да се обезпечи и политическа поддръжка, само че и ценностна. Ако Министерския съвет и Народното събрание не работят в съгласуваност, резултатът би бил пагубен ”.
 
13 Яну 202341113 Яну 202353313 Яну 202327613 Яну 202311913 Яну 202379113 Яну 2023662КоментариНапиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати ЧетениКоментирани10 Яну 2023271511 Яну 202369711 Яну 202355728 Дек 2022852
Ние и нашите сътрудници използваме технологии като за персонализиране на наличието и рекламите, които виждате, както и с цел да проучваме трафика на уеб страницата. Изберете “Приемам ”, с цел да приемете потреблението на тези технологии. За повече информация, апелирам запознайте се с обновените и на Гласове.ком ЕООД
Източник: glasove.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР