Не сме от хулиганите, които взимаха парите на по-малките в

...
Не сме от хулиганите, които взимаха парите на по-малките в
Коментари Харесай

Обръщай джобовете!

Не сме от хулиганите, които взимаха парите на по-малките в учебно заведение. Става въпрос за напълно друго - от време на време държим извънредно доста дреболии, останки и откровени отпадъци по джобовете си. И в този момент е времето най-накрая да се отървем от тях. Моментално.

Касови бележки
Те са на всички места. Купуваш си нещо, поръчваш си друго, отиваш на кино, взимаш си облеклата от химическо, плащаш си таксито - на всички места ти дават касови бележки. И след това по някакъв вълшебен метод те остават по джобовете ти. А не би трябвало.

Билети от градски превоз и всевъзможни пътувания в и отвън страната
Ясно е, че пътуваш, само че не е належащо да си пазиш сувенири за това. Хвърляй хартийките и пази спомените.

Визитни картички
Да, ще ти трябват с цел да запишеш нужните ти номера и мейли където би трябвало. Но никога не забравяй картичките в джобовете си. Нямаш потребност от тях, довери ни се. Знаем, че те мързи да въведеш информацията в бележници и телефони, само че помни, че по този начин си освобождаваш място в джоба и портфейла.

Празни опаковки от дъвки и бонбони
Няма кошче за отпадък в близост и, тъй като не си елементарен селтак, ти прибираш непотребната опаковка в джоба си, вместо да я захвърлиш като множеството околни където ти падне. Да, само че е добре като видиш резервоар за отпадък или напълно обикновено кошче, въпреки всичко да ги използваш по предопределение.

Празни опаковки от презервативи
Тук е малко tricky - добре е по принцип да изхвърляш употребяваните презервативи и опаковките от тях, само че от време на време бързаш (няма да описваме тук причините) и и пазиш всевъзможни отпадъци.

Изхвърли всичко!
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР