Не сме обсъждали вариант за подкрепа на правителство на Продължаваме

...
Не сме обсъждали вариант за подкрепа на правителство на Продължаваме
Коментари Харесай

Десислава Атанасова, ГЕРБ: Борисов по-скоро се пошегува, че ще дадем трима депутати на Продължаваме промяната

Не сме обсъждали вид за поддръжка на държавно управление на " Продължаваме промяната ". Това съобщи изрично ръководителят на ПГ на ГЕРБ Десислава Атанасова в предаването " Говори в този момент ".

Тя разяснява вчерашните думи на водача на партията Бойко Борисов, че е имал подготвеност да даде поддръжка на " Продължаваме промяната " с трима депутати.

Ние имахме решение на ПГ, че няма да подкрепим държавно управление на Политическа партия.

По-скоро като смешка бих определила думите на господин Борисов, на която незабавно реагираха всички водачи на партии. Може би господин Борисов това целеше, изясни Атанасова.

Според нея, предварителни парламентарни избори са " единственият късмет за избавление ".

Г-н Борисов е водач на партията и като подобен, решенията са негови, само че те се разискват и на изпълнителен съвет. Гарантирам, че подобен въпрос не е стоял на дневен ред, изясни още Атанасова.

Нашата парламентарна група ежеседмично има среща с нашия водач, последните месеци има доста събития и прекомерно значими решения, които да обсъждаме и вземаме, добави тя.

Според нея, въведената отстъпка от 25 стотинки на литър гориво е " следващия неуспех ".

Много значими въпроси стоят пред България и аз мисля, че господин Петков изрично би трябвало да премисли тона си против политическия конкурент, съобщи Атанасова по отношение на квалификации на премиера в оставка за водача на ГЕРБ.

Дали за ГЕРБ е изискване премахването на тандема Петков - Василев за вероятно взаимно ръководство? Ето какво отговори Атанасова:

Нас не ни интересува всяка партия какви решения взема. Условията, които ни се слагат прекомерно постоянно, не биха реферирали към същите думи или условия, които бихме сложили на други партии. За нас най-важно е да има предварителни избори.

Твърде дълго се чертаха червени линии. Вече има пропасти сред партиите и публичните настроения и тонът за спор би трябвало да се премисли, добави Атанасова.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР