Не сме наддавали за Украйна. Трябваше да измием срама на

...
Не сме наддавали за Украйна. Трябваше да измием срама на
Коментари Харесай

Даниел Митов: ГЕРБ не предлага коалиция

Не сме наддавали за Украйна. Трябваше да измием срама на предходния парламент, който не пожела да изслуша президентът Зеленски. Войната визира директно живота на всеки европеец. Това съобщи Даниел Митов от ГЕРБ в предаването „ Панорама “ по Българска национална телевизия.

Той не спести упреците си към държавното управление на Кирил Петков по отношение на икономическите компликации, които изпитват българите в този момент. „ Те съзнателно не резервираха потенциал за разтоварване на природен газ, също така купуваха по-скъп газ “, сподели той.

" Не сме прежалили първия мандат. Трябва да стартираме да беседваме, тъй като има доста проблеми, с които би трябвало да се оправим. Бюджетът е продънен. Парите по Плана за възобновяване няма да дойдат, изтеглени са многомилионни заеми “, обрисува тежката обстановка Митов.

" Ние сме „ за “ правосъдна или правна промяна. Трябва да се фокусираме върху доста по-голям аспект от правосъдната ни система. Целият развой би трябвало да е по-комплексен и би трябвало диалог с всички. Той би трябвало да е професионален ", акцентира зам.-председателят на ГЕРБ.

" Ние подхождаме съществено и сме наясно, че на българското общество му би трябвало държавно управление, другояче президентът Радев ще продължи да ръководи. Колегите би трябвало да решат дали да се оправим с На нас ни би трябвало строга фискална дисциплинираност, тъй като вървим по спиралата надолу. Ако я караме по този начин напълно скоро няма да има по какъв начин да се изплащат пенсиите ", предизвести Даниел Митов.

" Волята на българските жители е ясна. Ако желаеха още да ръководи онази безумна коалиция, щяха да им дадат болшинство. По-голямата част от хората са си създали изводите какво им донесоха последните две години. ГЕРБ има своето място в ръководството. Ние протягаме ръка, споделяме на своите политически съперници, да стартираме диалози по цели. Никой не предлага обединения ", сподели още той.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР