Не сме коментирали какво ще направи една или друга партия

...
Не сме коментирали какво ще направи една или друга партия
Коментари Харесай

Стефан Янев: Отворени сме да подкрепим правителство и с първия, и с втория мандат

Не сме коментирали какво ще направи една или друга партия на консултациите с президента, обсъждахме общата политическа обстановка, това сподели водачът на „ Бъргарски напредък ” след срещата с президента Румен Радев. Янев акцентира, че не е обсъждани дадите на връчване на първия и вероятно втория мандат за сформиране на държавно управление, тъй като това е напълно в пълномощията на президента.

Според Янев тематиката, дали „ Български напредък ” ще получи третия мандат, в случай че първите два не са сполучливи, се е преекспонирала. „ Говорим в хипотези ”, отговори той по тази тематика на репотретите.

Отворени сме за разговор с всички партии и обединения, съобщи водачът на „ Български напредък ”. Той акцентира, че най-малката групировка в Народното събрание е евентуално подготвена да поддържа държавно управление с мандата и на ГЕРБ, и на  ПП, в случай че в програмата му има дейности за справяне с инфрлацията, цената на живота и основава предвидимост. Той предизвести, че сега се основават политически зрелища, които са непотребни в този миг.

„ Винаги можем да осигурим повече зрелища, в този момент на дневен ред е хлябът ”, съобщи Стефан Янев.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР