Не сме изненадани в разнопосочността в действията на управляващото мнозинство,

...
Не сме изненадани в разнопосочността в действията на управляващото мнозинство,
Коментари Харесай

ГЕРБ за управляващите: Не слушайте какво ви говорят тези хора, следете какво правят

Не сме сюрпризирани в разнопосочността в дейностите на ръководещото болшинство, това обявиха от ГЕРБ пред медиите на ексклузивен брифинг в коридорите на парламента по мотив плануваното съвещание на държавното управление, на което се чака да се вземе решение за приемането на Националния проект за въвеждане на еврото, а това не е разисквано обширно в Народното събрание. По-рано рецензии насочиха и от " ИТН ".

" Аз нееднократно съм казвала: Не слушайте какво ви приказват тези хора, следете какво вършат ", сподели Десислава Атанасова от ГЕРБ. 

" Това предходната седмица още веднъж го потвърдих във връзка с изявление на вицепремиер и последвалите бурни овации, тъй като той бил имал безкомпромисно държание и нарекъл с " срам " казаното от Радев. Едновременно с това, обаче, отново той и неговите съдружници подписаха контракт за 1 милиарда с  " Джем корп ", изискванията на който ние неведнъж настояваме да бъдат прегледани от Анкетна комисия, купуват с 35% по-скъп газ посредством медиатори отново от съветската компания и други сходни начинания. В този смисъл раздвоението на ръководещата коалиция да прави едно в Министерски съвет, а друго в Народно събрание не ни изненадва ", добави Атанасова. 

Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР