Не сме гласували днес на пук на ГЕРБ, защото това

...
Не сме гласували днес на пук на ГЕРБ, защото това
Коментари Харесай

Бориславова: Няма нищо по-отвратително от едната ти страна да седи Пеевски, а от другата Трифонов

Не сме дали своят вот през днешния ден на пук на ГЕРБ, тъй като това би означавало да действаме на пук на българските гласоподаватели като ги пращаме в небитието с следващите избори. Но пък не можем да подкрепим и държавно управление, в чийто състав 50% от министрите са свързани с Делян Пеевски, а останалите са се провалили в предишни държавни управления на ГЕРБ.

Това разяснява пред бТВ Лена Бориславова, Политическа партия.

Щам предлааш подобен кабинет, значи ти не искаш той да бъде определен. А другият проблем е, че това държавно управление не отбрани нито една политика. Росен Желязков не сподели нищо за решението на проблемите, не сподели нищо по целите. За мен задачата беше това държавно управление да не събере поддръжка, уточни тя. 

Борисов събори работещото държавно управление. То е елементарно да събориш нещо работещо, само че е мъчно да направиш нещо работещо. Бойко Борисов към този момент седем пъти се проваля да направи държавно управление. Когато го правищ по този метод, тъй като си подвластен от Пеевски, би трябвало да знаеш каква е отговорността и да я понесеш, разяснява тя. 

Няма нищо по-отвратително от едната ти страна да седи Делян Пеевски, който не може да удържи даже личната си парламентарна група, а от другата страна да ти седи Слави Трифонов или някой различен с огромната си его, тъй като си мисли по какъв начин да овладее някой запас, а не да направи нещо потребно, разяснява тя. 

В това Народно заседание няма болшинство, което да работи по нашите цели. Преди малко Костадин Костадинов уточни пет значими за него точки, които по никакъв метод не съответстват с това, в което ние имаме вяра, че е положително за хората и за страната ни. Той ни праща в Русия, в случай че може да излезенм от НАТО, с цел да нямаме отбрана и в случай че може да има всевъзможни зависимости. Аз нямам срещу референдумите, само че към този момент хората са споделили, че желаят да са част от Европейски Съюз и НАТО, разяснява Бориславова. 

 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР