Не си мислете, че ще мине много, много време, докато

...
Не си мислете, че ще мине много, много време, докато
Коментари Харесай

Хайди Клум, Тифани Хадиш и други звезди зашеметяват на партито на Фондацията за борба със СПИН на Елтън Джон по повод Оскарите 2024

Не си мислете, че ще мине доста, доста време, до момента в който не чуете всичко за празнуването на Оскарите 2024.

Певецът на " Rocket Man " беше хазаин на годишното си празненство за гледане на премиите Оскар в West Hollywood Park в Калифорния на 10 март дружно със брачна половинка си , ,  и неговия съпруг .

Няколко звезди танцуваха дружно, когато Габриелс излезе на сцената, с цел да извърши. Въпреки това, те не бяха единствените огромни имена, подготвени да (крокодилски) раздрусат цялата нощ като Хайди Клум, Елизабет Хърли  и също бяха измежду гостите на звездите.

В допълнение към насладата на вечеря и търг— който поддържа Фондацията за битка със СПИН на Елтън Джон – присъстващите се настроиха, с цел да гледат семейството на 96-ите Оскари от близкия Dolby Theatre и да видят кои номинирани взеха трофей.

 е най-номинираният филм за вечерта с 13 последвани от  с 11 и  с 10.  отстъпва компактно с осем кимвания, а Maestro се надпреварва в седем категории (вижте цялостния лист с номинирани тук и и...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР