Не се забелязват започнали ремонтни дейности по изолацията на подмостовата

...
Не се забелязват започнали ремонтни дейности по изолацията на подмостовата
Коментари Харесай

Няма ремонтни дейности след падането на отломка от мост на Цариградско шосе върху автомобил

Не се виждат почнали ремонтни действия по изолацията на подмостовата структура на бул. „ Цариградско шосе “ в столицата, където парче падна върху лек автомобил и счупи предното му стъкло. За благополучие, случаят се размина без потърпевши хора, съобщи кореспондент на БГНЕС.

В петък заран екип на БГНЕС посети региона на кръговото на 4-ти километър, където към момента не се вижда да се правят ремонтни действия, с които да се подсигурява сигурността на водачите на коли, както и на пешеходците.

В четвъртък отломка от оборудването падна върху автомобил, до момента в който колата минава под моста. Щетите са свързани единствено със счупено предно стъкло. За благополучие лидерът е самичък в колата и не е потърпевш от парчето, което се озовало на седалката до него.

Според шефа на дирекция „ Аварийна помощ и предварителна защита “ към Следствен отдел към окръжна прокуратура Красимир Димитров оборудването е проверявано и нередности не са установени. Буквално преди дни мостът е обследван и от двете страни за формиране на висулки.

БГНЕС напомня, че ремонтът на моста на столичния бул. „ Цариградско шосе “ се случи преди 7 години и за него бяха изхарчени над 10 млн. лв.. Цариградско е една от основните пътни артерии на София, по която всекидневно минават хиляди коли. Булевардът води трафика от автомагистрала " Тракия " към центъра на столицата и го извежда назад към автомагистралата и огромните квартали " Младост " и " Дружба ". /БГНЕС

Източник: bgnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР