Не се забърквайте с тях, ако искате да се ожените

...
Не се забърквайте с тях, ако искате да се ожените
Коментари Харесай

От кои зодии са най-заклетите ергени?

Не се забърквайте с тях, в случай че желаете да се ожените скоро

Астролозите са разпознали избрани зодии, които с годините се трансформират във „ вълци- единаци “.

Някой избира да се концентрира напълно върху кариерата си, различен ненавижда да пуска външни лица в персоналното си пространство, а трети избира да има връзки без задължения… Кои са евентуалните ергени съгласно знака на зодиака?

6 място – Дева

Не напълно безнадеждни, само че сложни във връзка с дълготрайните връзки са някои мъже от зодия Дева . Причината е, че Девите са доста изборни. Когато би трябвало да позволен дамата, която обичат, в своето пространство, доста от тях, без да го осъзнават или безусловно съзнателно, саботират връзката.

Освен това, защото са доста чувствителни, само че не могат да изразят страстите си по естествен метод, Девите могат да трансфорат и най-романтичните връзки в пасивно-агресивни.

Но в случай че въпреки всичко сте съумели да вземете ключа към сърцето на мъжа Дева, бъдете сигурни, че той ще стане лоялен сътрудник.

5 място – Овен

Страстните и пламенни Овни обичат да показват обвързаност към колегата по всевъзможен вероятен метод. Ако обаче има и най-малкото подозрение за невярност, а също и в случай че няма 100% гаранция, че е оценен, Овенът вътрешно взема решение за себе си, че не ви дължи нищо. И ще одобри връзката ви като „ преходна “ и несериозна. Но нищичко няма да показа, поради което гражданския съюз с него може да се отсрочи леко във времето, до момента в който просто не ви зареже без доста пояснения.

За да не се случи това, си коства да запомните една елементарна формула: Овенът би трябвало да бъде обсипван с безкрайна обич и думи, които да разказват вашето откровено боготворене.

4 място – Скорпион

Друга придирчива зодия е Скорпионът. В същото време, намирането на заслужен сътрудник за него няма да е задоволително: ще последва по-нататъшно тънко „ тестване “ за недостатъци и опцията в действителност да се отворите към своята сродна душа. Едва когато преминете всички равнища на тестване, Скорпионът ви е в забрадка вързан.

Този знак на зодиака не се лишава от свободата си за дреболии и прави предложение единствено в случай че е изцяло сигурен, че е срещнал сродна душа. А това е огромен триумф в актуалния свят.

3 място – Близнаци

Много астролози назовават ​​Близнаците лекомислени, само че това не е главната причина за нежеланието им да се оженят. Тази въздушна зодия обича да е център на внимание, да учи и непрекъснато да открива нещо ново.

Следователно им е мъчно да се обвържат с един човек и да се откажат от разнообразието. Близнаците не се уморяват от непрекъснатата върволяк от нови хора, тъй че не им предлагайте да се открият, в случай че самите те умишлено не стигнат до това решение.

2 място – Водолей

Още една въздушна зодия в челната тройка на ергените. С Водолеите е необикновено елементарно и занимателно, те непрекъснато измислят нещо ново, само че рядко оставят свободно място в сърцата си за някоя дама.

По принцип им е мъчно да се обвържат с едно нещо – било то човек, обвързване или концепция. Вроденото предпочитание за независимост, съчетано с упоритостта, присъща на Водолея, образува необикновен вид ерген – Водолей, който ще ви бъде правилен единствено в случай че в действителност се влюби във вас.

1-во място – Стрелец

Стрелецът се характеризира със странна композиция от деен дух, във безконечното търсене на истината, и деятелен, разгорещен темперамент.

В системи с твърдо закрепени граници – без значение дали става дума за работа в корпорация или цивилен брак – Стрелецът се огъва и губи както неповторимия си сексапил , по този начин и жизнеността си като цяло. Ето за какво доста мъже Стрелци, усещайки интуитивно това, бягат от сериозните връзки и клишетата.

Ако обаче намерите метод освен да накарате Стрелеца да се влюби във вас, само че и да му покажете преимуществата на такава архаична (според него) конструкция като брака, можете да започнете да избирате сватбена рокля.

Инфо: woman.ru

Източник: popantofi.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР