Не се правя на пророк, но все си мисля, че

...
Не се правя на пророк, но все си мисля, че
Коментари Харесай

Тошко Йорданов сътвори нов скандал в НС с ГЕРБ

" Не се върша на оракул, само че все си мисля, че в идващия парламент ще има постоянно държавно управление и в него няма да взе участие ГЕРБ. И в този момент, тъй като казахте, че някой наскърбява партии, а нямаше такова нещо. Сега ще има, аз ще обидя партия ГЕРБ и ще кажа, че те са мафиотска конструкция ", това съобщи Тошко Йорданов от трибуната в пленарна зала.

За това Ива Митева му направи забележка.

Думите на Йорданов по адрес на ГЕРБ обаче разпалиха пристрастеностите в Народното събрание (НС), който от началото на деня са и без друго нажежени.

" Това е изтощение. Когато си безпомощен, когато си неплатежоспособен, започваш с обидните квалификации. Госпожо ръководител, съчувствам ви, не позволявайте на хора, облечени с тениски, пристигнали тук все едно са на фитнес, да дават квалификации на нашата партия. Защото нито сме мафиоти, нито мутри, нито каквото и да било. Не знам какво толкоз ви е смешно, хората ще ви санкционират на идващите избори ", отвърна Александър Иванов от ГЕРБ.

ГЕРБ настояха Тошко Йорданов да бъде отхвърлен от съвещанието на Народното събрание.

Председателят на ПГ на ГЕРБ - Съюз на демократичните сили Десислава Атанасова съобщи, че откакто Тошко Йорданов е партиен началник на Ива Митева, не значи, че би трябвало да му позволява да наскърбява обособени парламентарни групи.

" Г-н Тошко, зад тази партия стоят над 600 хиляди български жители. Искате ли тези 600 хиляди жители да ви посрещнат на улицата, както ви посрещнаха едни други, когато си взехте мандата и ви пазеше полицията. Това ли желаете? ", сподели още Десислава Атанасова.

Тя съобщи, че зад всяка парламентарна група стоят български жители, които са я избрали посредством доверието и вота си.

Според нея е рисков стилът на държанието на Тошко Йорданов.

" Не единствено да извършите забележка на господин Йорданов, а да го накажете с премахване от пленарната зала ", съобщи още Десислава Атанасова.

Ива Митева изясни, че Тошко Йорданов не ѝ е началник, тъй като не е член на " ИТН ": " Аз му постанових забележка преди да излезе господин Ненков ",.

Малко след избухналите пристрастености депутатите от ГЕРБ напуснаха залата.

Бел.ред.
2 509 864 българи обявиха на, че депутатите би трябвало да се избират на мажоритарни избори в два тура, само че политическия хайлайф и неговите кукловоди не разрешават това да се случи, а в техните медии тематиката е табу.

Легитимни ли са за Вас определените по-късно парламенти?
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР