Не се подвеждайте по идеята за референдум на позавехналия политик

...
Не се подвеждайте по идеята за референдум на позавехналия политик
Коментари Харесай

Нинова от Жабокрек към социалистите: Не се подвеждайте по референдума на Слави Трифонов

Не се подвеждайте по концепцията за референдум на позавехналия политик Слави Трифонов - с тези думи се обърна водачът на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова към социалистите, събрали се в местността Жабокрек под Рилския манастир, съобщи БНР. Повод за митинга е 78-ата годишнина от акцията на Рило-пиринския партизански отряд, при която са избити невъоръжени заболели и ранени немски бойци, убито е цивилно лице и е изнасилено малолетно момиче. За Българска социалистическа партия и симпатизантите й обаче тя продължава да е мотив за честване.    

В обръщението си кам социалистите Нинова беше оптимално сериозна към " ИТН " (ИТН), Слави Трифонов, и предлагането му за привикване на референдум за президентска република. Тя обаче не изрази отношение всъщност към президентската република като форма на ръководство.  

" Да, през вчерашния ден Слави Трифонов – позавехнал в българската политика политик, с цел да възвърне даже дребна поддръжка към себе си, предложи да прави референдум за президентска република. Другарки и приятели, апелирам ви, мислете с разсъдък, оферират ви невъзможни неща. Предлагат да ни употребят гласа, да стъпят на този глас, да влязат в Народното събрание и да продължат да разрушават, по този начин както три пъти унищожиха, и парламент, и държавно управление. С референдум този въпрос не може да бъде решен, даже да се съберат гласове. Такова решение може да вземе единствено Велико национално заседание. Не се подлъгвайте, това е просто опит " ИТН да влязат в идващия парламент. " - прикани лидерката на Българска социалистическа партия.

Нинова предизвести и за " залитания " към Възраждане

Тя предвижда, че след изборите на 2 октомври ще има държавно управление.
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР