Не се поддавайте на тази нова Костинбродска афера. Това призоваха

...
Не се поддавайте на тази нова Костинбродска афера. Това призоваха
Коментари Харесай

Нова Костинбродска афера: ПП-ДБ с коментар на скандала с машините

Не се поддавайте на тази нова Костинбродска спекулация. Това приканиха на брифинг представители от обединението " Продължаваме Промяната- Демократична България ". 

ГЕРБ губят изборите в София и други огромни градове и по тази причина дружно с Движение за права и свободи измислиха подправена вест, че се готвят операции с машините за гласоподаване. Всичко потегля от някаква митична информация на ДАНС, която е подписана от заместник-председателя на ДАНС. Най-добре е ДАНС да не се занимава с изборите. Гражданите да не се поддават на тази нова костинбродска спекулация.

Това съобщи съпредседателят на ПГ на " Продължаваме промяната " - " Демократична България " Атанас Атанасов.

Атанасов подсети, че Централната изборна комисия е органът, който дава отговор са провеждането на изборите по закон.

" Нека ЦИК да взема решение ”, уточни Атанасов и прикани хората да не се поддават на тази " нова Костинбродска спекулация ".

Според Кирил Петков днешният цирк е основан от ГЕРБ, тъй като те с изключение на, че губят изборите в София, ще бъдат и трета политическа мощ.

Въобще не ни е боязън да излезем напълно на книжен избор, значимо е да излезем и всички да гласуваме. Време е да си вземем градовете назад, сподели още Кирил Петков.

Христо Иванов добави сътрудниците си като окачестви изказванията за операция на машинното гласоподаване като под паника финален ден от акцията.

Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР