Не се плашете от къмпингуването, ако имате деца. Къмпингът е

...
Не се плашете от къмпингуването, ако имате деца. Къмпингът е
Коментари Харесай

С деца на къмпинг

Не се плашете от къмпингуването, в случай че имате деца. Къмпингът е парадайс за малчуганите. Всичко, обвързвано с подобен тип почивка, с цел да тях е забавно и занимателно. Разпъването на палатката дружно с мама и татко; общуването с другите деца, отседнали в еднакъв къмпинг, груповите игри в боровата гора или плуването на плажа със съседчетата по палатка; спонтанните състезания; походите по горските пътеки са все действия, които ще им оставят паметен спомен.

А с цел да си гарантирате спокойствието и всичко да премине без стрес и напрежение, ето няколко потребни съвета.

1. Не се натоварвайте с прекалено много багаж, а вземете единствено най-необходимото.

2. Носете чаршаф и одеяло за всяко дете (може да не им хареса да спят в спален чувал).

3. Носете памучна възглавница за всяко дете за добър сън.

4. Вземете нощна лампа, с цел да предотвратите напрежението при най-малките при заспиване, както и фенерче единствено за тях, с цел да се придвижват през нощта, в случай че изискат да дойдат до вашата палатка.

5. Ако носите с вас колела, наложително прибавете каски и защитни аксесоари, тъй като колоезденето в планината има свои правила. Между другото тези аксесоари са доста потребни и в случай че решите да вършиме преходи в планината.

6. Добавете в багажа и играчки/игри, в случай че се случи да имате дъждовен ден.

7. Проверете прогнозата за времето, преди да тръгнете. Дъждът може да съсипе от дълго време плануваната почивка. По-добре я отложете, това най-малко не е обвързано с хотел и настаняване.

8. Дайте на дребните избрани свободи, с цел да се почувстват те „ огромни “. Местата за къмпинг нормално са добре предпазени и надалеч от пътя, тъй че може да не се притеснявате най-малко за това.

Продължава на страницата на Новите родители

Източник: obekti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР