„Не се очаква поскъпване нито на хляба, нито на захарта,

...
„Не се очаква поскъпване нито на хляба, нито на захарта,
Коментари Харесай

Димитър Маргаритов: Не се очаква поскъпване нито на хляба, нито на захарта, нито на олиото

„ Не се чака повишаване нито на хляба, нито на захарта, нито на олиото. Има задоволително количества, няма риск от продоволствена рецесия, да не се презапасяваме”, съобщи в ефира на NOVA заместник-министърът на стопанската система и промишлеността Димитър Маргаритов, оповестиха от пресцентъра на Министерството.

„ Ако приказваме за ограниченията за хляба, самите браншови организации заявиха, че сега, в който бъде въведена нулева Данък добавена стойност ставка, хлябът ще поевтинее с 20 %. Това споделят тези, които ще ползват ограниченията. Тук има еднопосочно мнение и на бизнеса, и на страната “, сподели Маргаритов.

Той заяви, че по информация от през вчерашния ден цената на най-масовите плодове и зеленчуци като домати, ябълки и череши, се стабилизира и даже леко се намалява. „ Това е резултат от сезонна специфичност, само че и от това, че реколтите ни са положителни “, означи заместник-министърът.

" От обединението „ Ориент експрес “ смъкнаха без никаква основателна причина ръководителя на Народното събрание, а по-късно държавното управление ", съобщи той, представен в известието.

Въпреки че Министерството на стопанската система и промишлеността и особено министър Нинова фиксираме вниманието на Народното събрание и на всички, които взимат решения, върху това, че ограниченията в актуализацията, които ще оказват помощ на хората и бизнеса, би трябвало да бъдат признати неотложно, видяхме образуването на безпринципни болшинства, които се занимават с безсмислени дела, сподели Димитър Маргаритов и добави, че вместо актуализацията на бюджета, която е тематика номер едно за хората и бизнеса, към този момент да е призната и от другата седмица да работи, е отсрочена за неизвестно по кое време.
Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР