Не се наемам да прогнозирам до какво ще доведе поредното

...
Не се наемам да прогнозирам до какво ще доведе поредното
Коментари Харесай

Донев: В началото на мандата не е хубаво да се мисли за оставка

Не се ангажирам да предвиждам до какво ще докара следващото катурване в връзките сред първите и вторите политически сили. В битието си на министър председател ще кажа, че при започване на мандата не е добре да се мисли за оставката, а за работата, която ще се свърши преди нея, по всяко време тя.
Прочетете още
Това сподели при започване на днешното държавно съвещание министър председателят Гълъб Донев.

Следващата седмица на изключително съвещание ще одобрим доклад за свършеното от нас през последните четири месеца, сподели той.

Преди да е свършило времето ни, да покажем на хората какво свършихме. Убедени сме, че всеки. който ръководи страната е задължен да се регистрира за стореното във властта. Ще се отчетем за повторно за 10 месеца - не е ужасно и не изисква изключителна храброст, добави той.

Най-големият ни триумф мъчно може да се регистрира в документи. Управлявахме в режим на нормалност, предвидимост, което на моменти може да наподобява скучни, само че въпреки това заниманието, което предлага играта на въртележка върви с отношението че е допустимо да загубиш равновесие и внимание за детайлите. Същото и за политическата въртележка. Да се надяваме, че участниците ще имат постоянен вестибуларен уред, сподели още министър председателят.
 
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР