Не се интересувам от живота на Кубрат, имам си свой,

...
Не се интересувам от живота на Кубрат, имам си свой,
Коментари Харесай

Андреа избухна заради новините около бебето на Кубрат

Не се интересувам от живота на Кубрат, имам си собствен, разяснява изпълнителката новината, че Кобрата е с бебе.

 

" Лъжа е, че съм правила опит за самоубийство! " Това разгласи пред " България Днес " Андреа. Фолкзвездата отхвърли напълно написаното в столичен таблоид, че е протегнала ръка на живота си, откакто схванала за детето на Кубрат Пулев.

" Ако в България имаше правосъдна система, щях да съм ги осъдила за тези измислици ", сподели още експоловинката на Кобрата.

Изпълнителката на " Най-велик " твърди, че е във върхова форма и прелестно разположение на духа. Тя обаче не пожела да повдигне завесата над дългогодишните си връзки с първенеца, който неотдавна разгласи, че му се е родила щерка. Около Нова година Кобрата изненадващо написа в мрежата, че е намерил любовта на живота си и това е новородената му щерка Христина. Коя е майката, за момента няма никаква изясненост.

" Не се интересувам от това, той има собствен живот, аз собствен ", безапелационна е русокоската.

Андреа преценя отминалата година като доста сполучлива за нея в професионален проект. " Сбъднах фантазията си да изучавам актьорско майсторство ", показа тя. Певицата описа, че към този момент е играла етюди с сътрудниците си в образователния спектакъл на Нов български университет, където е студентка.

" Учим се да представяме истории без думи. Искам да имам изява и на сцената на някой от огромните столични театри и към този момент съм получила оферти, както и за участия във филми. Ще опиша за тези планове с детайлности, когато му пристигна времето ", даде обещание Андреа.

Доскорошната обичана на Кубрат Пулев довери още, че сега е затрупана с задължения. " Правя нова ария и клип към нея, цялото ми време е заето ", добави фолкзвездата.

Певицата описа за вестника, че е посрещнала Нова година в Брюксел, където е пяла пред арменската общественост.

" Тази година бях в Армения, хората там доста харесаха дуетната ми ария " Интуиция " с тяхната звезда Саргос Аветисян и ме поканиха на концерт в Брюксел ", показа Андреа.

Изпълнителката на " Как те желая " не се е отказала и от друга своя огромна фантазия - да издаде книга за своята прабаба, солистка в оперетата, на която се възхищавал Иван Вазов, и за баба си, която я е отгледала, тъй като родителите й били доста заети. Андреа била съкрушена от гибелта на баба си, която е дълготраен помощник-режисьор в Народния спектакъл и е била близка с цяла плеяда колоси на родното театрално изкуство.

" Аз обаче не съм публицист и по тази причина диря човек, който ще показа надарено и прочувствено живота на тези две забележителни дами. Книгата ще се състои от три елементи - надлежно за прабаба ми, баба ми и за мен. Искам индивидът, който ще се ангажира с написването й, да го направи с такива трогателни думи, че читателите да се разплачат. Както аз рева, до момента в който чета биографичната книга за моята обичана актриса Невена Коканова ", призна Андреа.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР