„Не се е качила на Каменните гъби. Природният феномен е

...
„Не се е качила на Каменните гъби. Природният феномен е
Коментари Харесай

Разбра се какви поразии е направила Софка на Каменните гъби

„ Не се е качила на Каменните гъби. Природният феномен е на три метри от пътя. Минахме, видях, че е ужасно място и взех решение там да фотографирам клипа. Тя се снима на камък, който е край една от гъбите. Там имаше доста хора, които се снимаха и тичаха дребни деца в близост “, това съобщи в утринния блок на bTV режисьорът Люси Иларионов във връзка скандалния клип на изпълнителката София Маринова.

„ Не знаех, че е естествен феномен. Нямаше табели, които да го оказват “, сподели още той във връзка нападките, че изпълнителката е нанесла вреди на Каменните гъби, където снима клипа си.

БЛИЦ напомня, че две години затвор грозят певицата Софи Маринова, тъй като се покатери върху предпазения обект Каменни гъби край Кърджали. Това гласи член 278 от Наказателния кодекс (НК), засягащ обругаването и повреждането на естествени предпазени обекти.

Причината ромската перла да се метне върху скалните масиви бе най-новият ѝ клип Мили, благи, в който присъединяване взима и сътрудникът ѝ Гринго. Той от своя страна също е сниман да върви по каменните масиви.

"Който унищожи или повреди предпазен естествен обект и с това аргументи щета, се санкционира с отнемане от независимост до две години или с изправителен труд ", гласи алинея 1 от Наказателен кодекс.

Според кодекса, в случай че не са породени обилни вреди, само че има такива, лицето може да бъде санкционирано с 20 хиляди лева Местни хора са безапелационни, че Скалните гъби се разрушават когато и да е на годината, а катеренето по тях сигурно ги унищожава.

Природният феномен е предпазен от 1974 година, а забележителна човешка интервенция може да заплаши скотски типове като орел змияр, египетски лешояд и испанско каменарче.

Тома Биков, който също бе в утринния блок на bTV, разясни, че камъкът, върху който се е качила Софи Маринова, в действителност е една от гъбите, която е била взривена преди към 20 години от иманяри, които са търсили злато в нея.

Той въпреки всичко разясни, че увреждане от страна на изпълнителката няма.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР