Не се чувствам наказан, заяви той В никакъв случай не

...
Не се чувствам наказан, заяви той В никакъв случай не
Коментари Харесай

Хасан Азис бил 6 часа в рамките на два тура на изпит при Ахмед Доган

Не се усещам осъден, съобщи той

В никакъв случай не се усещам осъден. Това съобщи в предаването „ Още от деня “ по Българска национална телевизия актуалният кмет на Кърджали Хасан Азис.

На тези избори той няма да е претендентът на Движение за права и свободи за следващ мандат.

19 септември 2023, 20:44

Край на ерата Азис! Движение за права и свободи реши да издигне кандидатурата на Ерол Мюмюн за кмет на Кърджали

Решението е взето от управлението на партията, която е решило да издигне кандидатурата на Ерол Мюмюн за претендент за кмет на Кърджали.

Хасан Азис съобщи, че решението не е било изненада за него. Определи опцията 20 години да е отпред на Кърджали като невероятна опция, за което благодари на партийното управление, на почетния ръководител на партията и на всички поданици.

Той съобщи, че е бил подложен на изпит при Ахмед Доган в границите на 6 часа в два тура, в които е било дебатирано за оценка и преоценка на работата.

„ Не приказваме за предимство, за взет или за изгубен изпит, не приказваме за победител и победени, а за последователност, надграждане и поредна политика на Движение за права и свободи “, сподели актуалният кмет на Кърджали. Той уточни, че огромният изпит занапред следва - изборите. Хасан Азис съобщи, че ще бъде част от акцията на Движение за права и свободи за локалните избори и ще работи за претендента Ерол Мюмюн.

 


 

FaceBookTwitterPinterest
Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР