Не се чувствам бламирана на пленума. Кой ще е бламиран

...
Не се чувствам бламирана на пленума. Кой ще е бламиран
Коментари Харесай

Нинова: Не се чувствам бламирана на пленума, БСП не е пред фалит

Не се усещам неодобрена на пленума. Кой ще е неодобрен ще се реши на изборите на 12 септември. На пленума се случиха две значими неша. Това съобщи Корнелия Нинова.
Едното е значимо за Българска социалистическа партия - макар съпротивата за директен избор на ръководител, подобен ще има. Той беше оспорван, само че беше моя съществена цел за партията. Надявам се, че този развой завърши, сподели тя пред bTV.

Второто е доста значимо - накъде ще върви България. Откакто съм ръководител имаше две отзиви в Националния съвет за това, по какъв начин Българска социалистическа партия да влезе във властта, с кого и по какъв начин да ръководи. Едната е да е опизиция и търсим опция на модела на ръководство. Другата е за ръководство в коалиция. Имаше предложение да стана ръководител на Народното събрание, някои да бъдат министри, уточни тя.

Целта ни е - влизане през централния вход във властта, а не през задния - като някоя патерица на друга партия, безапелационна беше тя.

Българска социалистическа партия не е пред банкрут, съобщи още тя. В никакъв случай не скърбя за малкия екран, изпълних си обещанието, уточни тя.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР