Не се бяхме замисляли, но вече знаем колко секси може

...
Не се бяхме замисляли, но вече знаем колко секси може
Коментари Харесай

Холзи и Сидни Суийни ще разследват убийство

Не се бяхме замисляли, само че към този момент знаем какъв брой секси може да бъде комбинацията сред Холзи, Сидни Суийни и изрязани бански.
 Холзи, Сидни Суийни и секси провокациите им по бански
Изрязаните бански на Холзи и Сидни Суийни

Събраха ни очите

За благополучие ще имаме още благоприятни условия, с цел да им се радваме в тандем. Според Deadline, изпълнителката на " Without Me " и а ктрисата от " Еуфория " ще влязат в основните функции в сериала The Players Table .

Той ще бъде основан на книгата на Джесика Гудман They Wish They Were Us. Анабел Анатасио (Mickey and the Bear) ще режисира и напише сюжета.

Сюжетът ще ни срещне с гимназистката Джил Нюмън (Суийни), която се пробва да разбере повече за гибелта на една от най-хубавите си приятелки Шайла.

на Сеп 9, 2020 в 9:33 PDT

От убийството ѝ са минали три години, само че Джил счита, че по някакъв метод самата тя и " играчите ", скрито общество, което в действителност ръководи учебното заведение, имат нещо общо със гибелта на Шайла.

Холзи пък ще влезе в ролята на Рейчъл Калоуей - страховита и неуравновесена млада жена, която възпламенява Джил по концепцията да разбере истина за гибелта на приятелката ѝ. Рейчъл се включва в следствието, тъй като не има вяра, че брат ѝ, който в последна сметка е упрекнат за убийството на Шайла, е отговорен.

Това ще бъде първа роля на Холзи в киното, като не се и съмняваме, че ще се оправи добре. Тя ще бъде и един от продуцентите на сериал. Към момента не е ясно нито по кое време ще стартират фотосите, нито къде ще можем да забележим The Players Table.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР