Не само връзката, но и раздялата с Рачков май ще

...
Не само връзката, но и раздялата с Рачков май ще
Коментари Харесай

Предвиждат бляскава кариера на Анита след раздялата с Рачков

Не единствено връзката, само че и раздялата с Рачков май ще донесе дивиденти на Анита Димитрова, която най-малкото стана известно лице около артиста. Тунингованата русокоска се е заела съществено да гради кариера.

За задачата, както неотдавна ви информирахме, ще бъде брокер във водеща компания за недвижими парцели и ще продава първокласни жилища по 200 хиляди евро на богаташи. Току виж разкрила и още веднъж любовта измежду някой от тях.

 undefined

Въпреки че е напълно неотдавна в сектора, сътрудниците на Анита към този момент й плануват блестящо бъдеще, тъй като най-малко към този момент очевидно се оправя много приемливо със отговорностите си, пише  " Галерия ".

За новата си работа тези дни се похвали самата Анита в Инстаграм профила си, публикувайки фотография с новите си сътрудници, добавяйки, че най-сетне е намерила мястото, което я въодушевява.

Преди време блондинката работеше в банка, където обаче бързо схваща, че не е нейното занятие. И за разлика от Рачков, който към този момент има нова жена до себе си, тя счита да се концентрира най-много върху професионалното си израстване.

създател: СЛАВА
...
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР