Не само с родните, но и с американските си е

...
Не само с родните, но и с американските си е
Коментари Харесай

И US-службите го подпукаха: Скандалната биография на малкия Бахаров стигна чак до ушите на чиновниците на Доналд Тръмп

Не единствено с родните, само че и с американските си е имал препирня един от най-големите калпазани в актьорската колегия – Явор Бахаров.
В началото на седмицата дребният брат на звездата от „ Под прикритие “ и тв водещ Захари Бахаров изкара 72 часа в ареста на Първо районно ръководство след несъблюдение на полицейско предписание и оказана опозиция на орган на властта, както ПИК заяви.
Полицията реагира на подаден на 112 сигнал за скандал сред две лица в центъра на София. Според един от очевидците Бахаров е налагал и скубал на улицата настоящата си половинка – актрисата Рая Пеева, стана ясно през днешния ден. ПИК разкри извънредно през вчерашния ден всички документи по делото, както и обстоятелството, че Бахаров има три предходни присъди.

Скандалната биография на дребния Бахаров е стигнала чак до ушите на служителите на Доналд Тръмп. Американските имиграционни управляващи изследвали звездата от „ Тилт “ и „ Стъклен дом “ дали използва опиати, преди да му дадат зелена светлина за пътешестване до Щатите.
Миналата година Явор, дружно с актьорите от хитовата режисура „ Агенти “ Ивайло Захариев, Александър Сано, Бойко Кръстанов и Снежана Макавеева подали поръчка за разрешителни за работа в Съединени американски щати. При изследването на гореспоменатите, чиновниците се натъкнали на случай от преди няколко години, при която по време на рутинна инспекция Бахаров бе арестуван с марихуана и пренощува в ареста на Първо районно. При последвалата експертиза на откритата у него трева бе открито и точното й количество – 0.75 гр.

За благополучие на Бахаров, пробата за опиати, на който US-властите го подложили, открил, че в организма му няма следи от дрога, а това отворило вратите му към страната на неограничените благоприятни условия.
Проверката била изненадваща за самия Явор, а негативният резултат самичък по себе си приказва, че не е употребявал марихуана най-малко последните три месеца преди инспекцията. Тестовете на кръв и слюнка се употребяват за доказване на приложимост на марихуана през последните 10-12 часа, а тези на коса – до 90 дни след приложимост.
В интерес на истината из актьорската колегия разясняват, че зад вироглавия артист в действителност се крие акълия и неоспорим актьорски гений.

„ Явор е шматка, неконтролируем, примитивен, див петел, вманиачен за връзване, само че в това време е извънредно интелигентен “, разказват Бахаров пред ПИК хора, които го познават от близо.
Инфо: ПИК

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР