Не само работа за младите трябва да търсим, а начин

...
Не само работа за младите трябва да търсим, а начин
Коментари Харесай

Крум Зарков към младите: Битка трябва приятели, борба! frognews.bg

„ Не единствено работа за младите би трябвало да търсим, а метод те да бъдат щастливи, задоволени, нужни – на занаята си, на общността си, на страната си. Едни смятат, че самостоятелният успех  е задоволителен, с цел да бъдат щастливи. Други, че това е единствено детайл и би трябвало да придадеш към общото, с цел да можеш да се чувстваш задоволен и благополучен. Тези, последните аз ги познавам по-добре - те са леви. Това са хора, които могат да подценен по-голямата заплата, тъй като виждат и друга полезност “.

 

Това показа пред публиката Зарков. Той изрази вяра, че тъкмо тези хора ще се провеждат, тъй като в тях вижда доста работа за младите, която би съдействала за общото богатство и за повишението на политическото присъединяване на всички поколения.

 

На форума участваха още Атанас Пеканов, заместител министър-председател по ръководство на европейските средства, проф. Сашо Пенов, министър на образованието и науката, Крум Зарков, министър на правораздаването, Весела Лечева, министър на младежта и спорта, Емил Мингов, заместител министър на обществената политика, Ваня Григорова, стопански консултант в „ Подкрепа “, Милена Ангелова, основен секретар на АИКБ, Любослав Костов, вицепрезидент на КНСБ, Даниел Парушев, ръководител на Националното посланичество на студентските препоръки, Ивайло Илиев, ръководител на Студентски клубна политолога, Мирослав Цеков, ръководител на Национален юношески конгрес, Евелина Славкона от „ Тренд “ и др
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР