Не само министрите на Патриотите са гласували против Истанбулската конвенция.

...
Не само министрите на Патриотите са гласували против Истанбулската конвенция.
Коментари Харесай

Осем министри са гласували против еднополовите бракове обяви Валери Симеонов

Не единствено министрите на Патриотите са дали своят вот срещу Истанбулската спогодба. 8 министри, което е съвсем половината кабинет, са се оповестили против ратификацията на документа. Това разкри вицепремиерът Валери Симеонов, представен от Канал 3.

Той не сподели имената на сътрудниците си, които са се опънали на толерантността и разчупването на стандартите с отваряне на малка врата към узаконяването на еднополовия брак с помощта на конвенцията. Поясни обаче, че били тези му сътрудници, които били обикновено полово насочените.

Дали министър председателят Бойко Борисов е бил измежду тях Симеонов не забелазал, тъй като по време на гласуването гледал в друга посока, призна той.

" В Министерския съвет се случват и такива работи ", заключи вицепремиерът, като добави, че болшинството има думата в тази ситуация. Той обаче акцентира, че опълчването не е политическо. До огромна степен той и сътрудниците му, които били срещу ратификацията на конвенцията, били успокоени с обещанието за съпътстващата декларация, в която Народното събрание да посочи българската позиция.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР