„Не само аз искам да се съберем, и Софи го

...
„Не само аз искам да се съберем, и Софи го
Коментари Харесай

Гринго: Със Софка пак ще се съберем

„ Не единствено аз желая да се съберем, и Софи го желае “. Това съобщи пред България Днес някогашният брачен партньор на певицата.

Според него това е единствено следващото им счепкване и не е ясно по какъв начин ще се развият оттук насетне нещата. Гринго счита, че Софи е почнала да го натиска да се трансформира под въздействието на други хора.

„ Аз съм мегамъжкар и няма значение с какъв човек пребивавам. Дали със Софи Маринова или с Мадона, няма по какъв начин да се трансформира, аз съм подобен “, споделя още Тодор Давидов.

Той акцентира, че Маринова е извънредно податлива на непознато мнение. Той е безапелационен, че родственици и приятелки на Софка въздействат съществено върху решенията на някогашната му жена, което изиграва неприятна смешка във връзката им.

Той е уверен, че в случай че Софка остане сама няколко дни и премисли нещата ще се съберат незабавно. Гринго счита, че даже решението на Софи да заличи татусите с името му също е под въздействие на непознато подстрекателство. Гринго твърди, че е въпрос на време нещата да се възстановяват.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР