Не съм уверен, че като председател на Временна комисия за

...
Не съм уверен, че като председател на Временна комисия за
Коментари Харесай

Атанасов: Ще искаме закриване на комисията за конституционни промени и оставката на Христо Иванов

Не съм убеден, че като ръководител на Временна комисия за конституционни промени Христо Иванов може да извърши дилемите, за които е формирана комисията. Има вътрешно чувство, че човек, който е взел участие в държавното управление на Борисов и не е съумял да направи конституционни промени, който казвал „ господин шеф ” и е правил чупки в кръста, може да извърши функционалностите на комисията. Това сподели депутатът от „ ИТН ” Иво Атанасов, съобщи БГНЕС.

Атанасов заяви, че поради идните празници ще резервира успокоение, само че откакто на 3 май станат три месеца от основаването на комисията, ще изиска оставката на Христо Иванов и ПГ на Има Такъв Народ ще внесе предложение за закриване на комисията и поемането на функционалностите ѝ от правната комисия.

Иво Атанасов напомни, че на 3 февруари са дали своят вот краткотрайна комисия за конституционни промени. „ От информация на уеб страницата на Народно събрание и от диалози с сътрудници народни представители, тази комисия не е провела нито едно съвещание ”, уточни той.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР