Не съм убеден, че здравната и социално-икономическата криза предопределиха вота.

...
Не съм убеден, че здравната и социално-икономическата криза предопределиха вота.
Коментари Харесай

Какво е въздействието на COVID кризата върху вота у нас?

Не съм уверен, че здравната и социално-икономическата рецесия предопределиха вота. Може би той е резултат от процеси, които потеглиха преди двете. Това съобщи Петър Ганев от Института за пазарна стопанска система в ефира на изборното студио на bTV.
Според ръководителя на Асоциацията на заведенията, Ричард Алибегов, хората в ресторантьорския отрасъл са имали извънредно тежка година. „ Не знам какъв брой от тях ще оцелеят, в случай че ластикът „ отваряне-затваряне “ продължи още дълго време “, добави той.
 За висока изборна интензивност в болница Пирогов заяви проф. Балтов За висока изборна интензивност в болница " Пирогов " заяви проф. Балтов
Висока изборна интензивност в болница " Пирогов ". За това заяви шефът на лечебното заведение проф. Асен Балтов в ефира на изборно...
Икономическият консултант на КТ " Подкрепа " Ваня Григорова разяснява, че възстановителният проект на Европейска комисия за, който върви ръка за ръка с изпълняването на задачите на „ Зелената договорка “, няма да бъде „ избавителна лодка “ за България.
„ Това, за което упорства Европейска комисия, е подготовка и преквалификация в никой не знае какво, упорства за публично-частни партньорства, т.е. за наливане на още пари в частния бранш. Същият бранш, който би трябвало да работи на чист пазарен принцип и да съществува, когато има смисъл до него “, добави Григорова.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР