Не съм спал два дни след този случай. Изказвам искрените

...
Не съм спал два дни след този случай. Изказвам искрените
Коментари Харесай

Тодор Петров: Същата вечер на трагедията с Милен Цветков, на мястото имаше гонки

Не съм спал два дни след този случай. Изказвам откровените си съболезнования на негови близки. Голяма покруса. Това сподели пред БТВ Тодор Петров, очевидец на тежката злополука, при която почина Милен Цветков.
С другари седяхме и от самото начало минаваха коли с висока скорост. Към 6 часа мина следващата кола, само че с доста сериозна скорост. Чуха се два гърмежа, като вторият беше по-голям. Бяхме на 50 метра от събитието. Видяхме едно такси с почупени стъкла. Шофьорът беше здрав. После видяхме колата на Милен Цветков с изчезнала задница на колата. На 20 метра пред него беше колата на младежа, до спирката на метрото. На двете коли въздушните възглавници се бяха отворили. По едно време видях човек до тротоара. Разпознах Милен Цветков.

Той самичък беше слязъл от колата и е минал 20 метра. Видях, че има охранители към него, само че не и служители на реда. Бяха 4-5 индивида. Всеки знае, че при политравматизъм, не би трябвало да се мести тялото от случая. Видях, че му дават вода. Зная, че в никакъв случай не се дават течности на такива потърпевши хора. Изведнъж видях, че те започнаха да му поставят. Милен беше в схващане. Контактуваше. Видях, че ме отворят устата. Изведнъж му стана неприятно. Докато пристигна колата за спешна помощ на мен ми се стори цяла безкрайност. Не ми беше да виждам часовник.

От Столична дирекция на вътрешните работи споделиха, че в 18, 16 бил постъпил сигнала. Неговото положение се утежни на място. Чак като пристигна втората полицейска кола, стопираха придвижването. Хвърчаха елементи на всички места. Грозна панорама. На две минути разстояние от мястото има две лечебни заведения и те са влиятелни. Ако не могат да оказват помощ за какво са лечебни заведения. Можеше ли да бъде избавен един човешки живот?

Дойдеха две девойки от колата за спешна помощ, пробваха да му създадат масаж, на място колата за спешна помощ седнал съм 10 минути, след това до момента в който потегли, мина доста време. Според мен той умря на място. На място не даваше признаци на живот. Чак като се прибрах у дома, разбрах че е умрял.

Направи ми усещане, че едно момче и момиче от другата кола си ровеха нещо вътре. Едно момче крачеше нервно и след това изчезна. Адекватни бяха тези младежи. Трябва да носят отговорност. Още същата вечер на същото място имаше гонки с мощни мотори. Кажете ми в каква страна живеем? Тази тримата нали са в карантина. Какво са правили те в колата?! Има закони, само че всички ги нарушават. Самите служители на реда ми споделиха: Ми ние нямаме страна. Не може, би трябвало да се спре това. В този квартал непрекъснато се кара с огромна скорост с мощни коли.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР