Не съм сигурен, че уволнение в разгара на криза, която

...
Не съм сигурен, че уволнение в разгара на криза, която
Коментари Харесай

Андрей Новаков: Не съм сигурен, че уволнение в разгара на криза би помогнало

Не съм сигурен, че уволняване в разгара на рецесия, която човек би трябвало да ръководи, би помогнало.

С тези думи евродепутатът Андрей Новаков разяснява решението на министъра на превоза да уволни изпълнителния шеф на ИА " Морска администрация " Живко Петров поради заседналия транспортен съд край Камен бряг.

Новаков насочи рецензии към президента Румен Радев поради неналичието на реакция от негова страна.

" Без да съм водолаз или капитан на транспортен съд, знам, че твоята работа е да създадеш организация и среда, в която специалисти да вземат решения. Първата вест в уеб страницата на bTV по тематиката е от 20 септември. Тази за основаването на спешен щаб - на 28-и. Ако за 8 дни не си съставил щаб поради някогашните ръководещи или неприятното време, има въпроси, на които би трябвало да отговориш ", сподели той.

Според евродепутата страната ни би трябвало да потърси помощ извън за оправянето с рецесията.

" Не е належащо да притежаваш техника, която да се оправя с сходни обстановки, които се случват един път на 5 или 10 години. Европейската организация за морска сигурност съществува поради това, тя третира даже нефтени разливи и не знам някой да я е търсил. Ако имахме известност на това държавно управление в Турция и съответна реакция, техника щеше да е пристигнала в границите на 24 часа, както щеше да се случи преди година ", съобщи депутатът.

Андрей Новаков видя и избран " почерк на държание " в дейностите на ръководещите.

" Ресорният вицепремиер даде обещание, че ще внесем Плана за възобновяване и резистентност до 30 юли, а до 30 септември към момента не е импортиран. Заедно с Хърватия влязохме в чакалнята на Еврозоната - Хърватия подписа меморандум с Европейска комисия и към този момент може да сече евро монети. Протака се, не се съблюдават периоди ", твърди Новаков.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР