Не съм разговарял с Мария (номинираната за премиер от ГЕРБ-СДС

...
Не съм разговарял с Мария (номинираната за премиер от ГЕРБ-СДС
Коментари Харесай

Росен Желязков: Доверието може да се възстанови, ако Мария Габриел вземе втория мандат

Не съм разговарял с Мария (номинираната за министър председател от ГЕРБ-СДС Мария Габриел), само че си мисля, че нейната позиция сега ще бъде като на човек, на който са счупили доверието. И това може да бъде възобновено – приказвам от свое име, в случай че от " Продължаваме промяната "  ясно и изрично кажат, че при президента ще отиде Мария да получи мандата. Това съобщи в ефира на ръководителят на Народното събрание Росен Желязков във връзка със записа от Националния съвет на " Продължаваме промяната ". Желязков посочи, че не е слушал целия запис, а е чел заглавията в медиите, свързани с него. 

Той разгласи още, че не е правилно, че Габриел съвсем се е разплакала по време на диалозите с ПП-ДБ и подсети, че е взел участие в тези диалози. 
" Който познава Мария, знае, че тя не е от девойките, които плачат. Този роман има белезите на една доста неприятна презентация на дамата в политиката като нещо ретроградно – видите ли в един миг няма кураж и си изпуска нервите. Тази интерпретация е нездравословна ", акцентира ръководителят на Народното събрание. 

Желязков разгласи, че Изпълнителната комисия на ГЕРБ ще се събере през днешния ден да направи разбор на обстановката от позиция на мандата. 
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР