Не съм плакал така през целия си зрял живот. На

...
Не съм плакал така през целия си зрял живот. На
Коментари Харесай

Познат на Евгения: Планира убийство с баща си, възнамерява да оглежда сина ѝ, след като уби майка му

Не съм плакал по този начин през целия си зрял живот.

На 13-ти ноември 2021 година научихме, че след едномесечно търсене полицията е разкрила тялото на Евгения в куфар, хвърлен в водоем. Разбрахме, че я е умъртвил брачният партньор ѝ, като е възнамерявал убийството дружно с татко си, някогашен сътрудник.

Много цених Ети - Жени или Eugénie, както я наричахме в Пулсио - с която работих в продължение на 4 години. Мисля, че тя го знаеше. Но не бях осъзнал какъв брой доста я обичах.

Как да не обичаш подобен прелестен човек, такава хубава душа! Тя беше умна, постоянно в положително въодушевление, надеждна, работлива, обичаше да се смее и постоянно беше подготвена да купонясва. Ако се постановяваше да изрази противоречие, постоянно го правеше с безкрайна тактичност, с невероятния си натурален сексапил.

Всички, които познаваха Ети, претърпяха голям потрес. Как някой би могъл да засегне такова прелестно създание? Все едно да засегнеш дете.

Никога не съм бил очевидец на толкоз мъчително заравяне, на толкоз надълбоко споделена тъга. Никога не съм виждал толкоз доста мъже да плачат.

Рядко съм изпитвал подобен яд. Естествена реакция на ужаса на осъщественото закононарушение.

Планира убийството дружно с татко си, оказва помощ му да откри мястото, където да бъде изхвърлено тялото. Удушва я, след това уви лицето ѝ в стреч фолио, с цел да я довърши. Хаква телефона й, употребява го с цел да комуникира с майка й, откакто убийството е приключено. Възнамерява да оглежда сина ѝ, откакто е умъртвил майка му.

Това не е нормално закононарушение. Това е нечовешко ликвидиране, осъществено от умопобъркан благодарение на индивида, който го е отгледал.

Въпреки това по-големият от двамата убийци към този момент е на независимост под гаранция от... 5000 лв..

Същите съдии ще би трябвало да решат този петък, 20 октомври, каква орис са подготвили за двата изрода.

Нека се съберем пред правосъдна палата, с цел да подкрепим фамилията на Евгения.

Само доживотна присъда е допустима.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР