Не съм отправял оферта към президента да е част от

...
Не съм отправял оферта към президента да е част от
Коментари Харесай

Борисов: Не съм отправял оферта към президента да е част от „сглобката“

Н е съм отправял оферта към президента да е част от „ сглобката “. Това разяснява пред публицисти водачът на ГЕРБ Бойко Борисов по отношение на думите през вчерашния ден на вицепрезидента Илияна Йотова, съгласно която Румен Радев е получил оферта да бъде част от „ сглобката “. За мен лично по-интересно е, защото аз не съм отправял такава оферта, да попитате водачите от другите партии от „ сглобката “ кой е отправял такова предложение , разясни той.

Много забавно по какъв начин са правени служебните държавни управления, кой се е срещал, кой е договарял хората, това са големи назначения , продължи Борисов. 

Според него е неуместно да се приказва за импийчмънт на президента, който е директно определен от народа. И противоположното – този човек, който има цялото доверие на обществото за обединител, да приказва като партиен водач и да не харесва до този миг нищо, което се случва в България, с изключение на служебните държавни управления. Ние пък не харесвахме служебните държавни управления, означи Борисов.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР