Не съм оптимист, че този кабинет Габровски ще бъде избран

...
Не съм оптимист, че този кабинет Габровски ще бъде избран
Коментари Харесай

Делян Добрев: Ако третият мандат отиде в БСП, ще вървим по-скоро на избори

Не съм оптимист, че този кабинет Габровски ще бъде определен с първия мандат. 125 депутати са декларирали, че няма да поддържат кабинета. Вариант този кабинет да мине имало с третия мандат. Това съобщи в ефира на Би Ти Ви депутатът от ГЕРБ Делян Добрев. 

Ние не канибалстваме в другите парламентарни групи, акцентира той. И счита, че на гласуването няма да има отсъстващи народни представители, надлежно няма да има и игри с кворума, каквото подмятания направиха от Политическа партия и Демократична България през миналата седмица, до момента в който течаха диалозите на Габровски с парламентарните групи, уточни Добрев.

Той предвижда, че няма да има кабинет, в случай че третият мандат отиде при Българска социалистическа партия. При този вид ще се върви към избори. Ако се даде обаче на Демократична България, развръзката ще зависи от диалозите.

Добрев повдигна завесата, само че под изискването " приказва се ", че Драгомир Заков, който беше в кабинета Петков боен министър, е в досието на Николай Габровски. Затова за него би било забавно по какъв начин ще гласоподават от Политическа партия в този случай. По думите му в кабинета нямала хора от ГЕРБ, само че посочи, че повече от имената на министрите знаели Томислав Дончев и Десислава Атанасова. 
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР