Не съм назначен, а съм избран от пловдивчани, за да

...
Не съм назначен, а съм избран от пловдивчани, за да
Коментари Харесай

Зико към Борисов: Не съм назначен, а съм избран, че да ми се оставката на партийна сбирка

Не съм назначен, а съм определен от пловдивчани, с цел да ми се желае оставката на партийна колекция, разяснява кметът на Пловдив Здравко Димитров след изказването на водача на ГЕРБ Бойко Борисов, който съобщи, че Димитров и зам.-кметът Райчев би трябвало да подадат оставка неотложно.

Той призна, че му пристигнало като гръм от ясно небе. Пред " " Димитров разяснява, че не може да си изясни от кое място е офанзивата.

" Всичко ще си пристигна на мястото ", сподели той.

Според него дебатът за Пловдив би трябвало да се води с жителите на Пловдив и в Общинския съвет, а не на партийни сбирки.

Той твърди, че не се е забърквал в бакии.

" От самото начало на мандата започнахме с доста значими и сложни планове като Водния цикъл, обектите по Региони в напредък, пробива под Гарата и бъдещето на Бетонния мост, които бяха съдбовно забавени от предшественика ми и вкарани в риск. Управлявам отговорно с всички сили и умения - мои и на екипа ми ", напомни Зико.

" Казусът със стадионите на " Ботев " и " Локомотив " не е мой или на Пламен Райчев. Всички искахме двата стадиона да се построят и всички бяхме наясно, че обезпечените в началото пари няма да стигнат. Някои хора обаче очевидно употребяват казуса с политически цели. Същото се случва и в дебата за Панаира. Аз имам проект по какъв начин да спася Панаира за Пловдив и то с дипломация, а не с войни ", сподели още Здравко Димитров.

По думите му " имаме доста значима работа за извършване, виждате на какъв брой фронта се строи в Пловдив ".

Спред него е безконтролно градът да бъде оставен автопилот в този миг. Зико посочи, че му трябват няколко дни, с цел да реши по какъв начин да отговори на настояването за неговата оставка и тази на заместника му Пламен Райчев.
Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР