Не съм чул премиерът да си търси нов министър на

...
Не съм чул премиерът да си търси нов министър на
Коментари Харесай

Томислав Дончев: Не съм чул премиерът да си търси нов министър на финансите

Не съм чул министър председателят да си търси нов министър на финансите. Това съобщи вицепремиерът Томислав Дончев в изявление за bTV във връзка оповестените от предприемача Васил Божков текстови известия с „ Vladi Goranov “. „ Правителството не трябва да се преценява против кого се изправя, а да си гледа работата, да следва законите и да отстоява интереса на жителите. Всякакви други прочувствени или политически причини като „ този е доста специфичен и не би трябвало да го пипате " – не важат “, уточни Дончев.
„ Границата е доста тънка. Един министър като политическа фигура една от функционалностите му е да упражнява цивилен надзор върху работата на институциите и да ги кара да работят по-добре “, разяснява още Томислав Дончев. По думите му доста постоянно се приказва, че би трябвало да има добър разговор сред бизнеса и държавното управление. „ Тук границата сред подобряването на работата на институциите и лобизма е доста тънка “, уточни вицепремиерът.
„ Министър Горанов съобщи, че няма терзания и нищо неправилно не е правил. Не мисля, че е слагал „ политически чадър “ върху някого ", означи Томислав Дончев.
„ Не съм чул министър председателят да си търси нов министър на финансите. Финансовият ни министър се споделя Владислав Горанов ", добави той.
Вижте още:
Иван Гешев не вижда причина за инспекция на Владислав Горанов
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР