„Не съм чул правителството на САЩ да е назначило бивши

...
„Не съм чул правителството на САЩ да е назначило бивши
Коментари Харесай

Радев в агресивна самоотбрана: Не знам САЩ да са назначавали бивши министри за говорители

„ Не съм чул държавното управление на Съединени американски щати да е назначило някогашни български министри за свои представители. Това са спекулации. “ Така президентът Румен Радев разяснява отсрочените доставки на самолетите F-16 от страна на Съединени американски щати и информацията, че това се дължи на опасения да не би да изтече информация към Русия за новите изтребители. По рано тематиката беше коментирана от Тодор Тагарев и Велизар Шаламанов.

Радев приказва пред публицисти и за връзките с Република Северна Македония.

„ Време е антибългарската идеология, която се вихри в Република Северна Македония и очевидно умишлено трови нашите връзки и умишлено подрива пътя на страната към Европейския съюз да остане в предишното. Опитът на политиците в РСМ да градят еднаквост въз основата на фалшификациите на комунистическия интернационал, а не на историческата истина, са против ползите на жителите на РСМ, които в действителност желаят участие в Европейски Съюз. “ – уточни той, представен от БГНЕС.

Ако приказваме за фашизъм би трябвало да е ясно, че Иван Михайлов е индивидът, който отхвърли на Хитлер да въвлече Македония в братоубийствена война с България. Не Иван Михайлов, а други хора, след определяне на югославската тирания в Македония, избиваха и инквизираха десетки хиляди в концлагери, единствено поради това че взеха решение да продължат да се назовават българи. Ето това е същински фашизъм, съобщи Радев.

Във връзка с импортираното предложение за оказване на техническа помощ на Украйна, Радев напомни, че е изразявал своята позиция нееднократно.
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР