Не са открити нарушения при проверките на заведенията в курорта

...
Не са открити нарушения при проверките на заведенията в курорта
Коментари Харесай

Не са открити нарушения при проверките на заведенията в курорта „Слънчев бряг”

Не са открити нарушавания при инспекциите на заведенията в курорта „ Слънчев бряг ”, заяви министърът на туризма Николина Ангелкова, написа бТВ.

Преди дни вицепримиерът, отговарящ за туризма, Валери Симеонов се закани навръх заведенията в „ Слънчев бряг ” с имитация от кино лентата „ Вчера ”, че в случай че не бъдат задоволително тихи, ще видят „ кон фасул яде ли ”. Междувременно известието му в туитър е изтрито. А инспекцията сподели, че всичко е изрядно.  

„ Контролираните параметри за звук вечер и нощ са в сходство с граничните стойности. Заведенията не надвишават площта. Съобразно утвърдената от мен скица за слагане на краткотрайни преместваеми обекти, които би трябвало да дават отговор на 2% за обща комерсиална повърхност и 2  допълнителна – заведенията дават отговор до милиметър. Имат позволение за слагане от община Несебър ”, разгласи през днешния ден Ангелкова.

Проверките демонстрират още, че водата и плажовете в курорта са чисти, няма заустване на отпадни води в морето. Нарушенията се изчерпват с по-големи от позволеното заведения на пясъка и по-малко спасители и лекари.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР