Не са нужни думи, за да изразиш обичта си. На

...
Не са нужни думи, за да изразиш обичта си. На
Коментари Харесай

Как кучетата изразяват обичта към стопаните си

Не са нужни думи, с цел да изразиш обичта си. На това ни учат кучетата, които са най-верните, откровени и всеотдайни другари, които можеш да имаш. Кучето обича безусловно и изпълва живота ни наслада и топлота. Ето по какъв метод може да разберете, че вашият бухнал домакински любим ви споделя Обичам те. Вижте по-долу по какъв начин кучетата показват обичта към стопанина си.

1. То ви пуска да излезете на открито – усеща се умерено, тъй като знае, че ще се върнете и че няма да го оставите. То ви слуша, изпраща ви и остава да чака у дома, без непотребни драми, просто стои добродушно и чинно.

2. Радостта от завръщането ви е огромна -... чака досега, в който се върнете, с цел да ви посрещне на вратата с лай, подскоци, лизане и по всевъзможен различен метод, по който кучето може да изрази обичта си. Не може да ви се нарадва дълго време откакто сте се прибрали и не ви изпуска от взор даже за минута.

 Когато ви обича, кучето демонстрира, че ви слуша

3. Наблюдава и чува това, което му говорите – гледа ви в очите, като че ли схваща това, което му казвате. Можете да се изгубите в любящия му взор, с който демонстрира, че ви носи в сърцето си. Очите са прозорец към душата, ето за какво този контакт е извънредно индикативен и прочувствен.

4. Носи ви обичаните си играчки – може да е нещо, което сте му взели или нещо, което напълно не е за игра, само че то го е трансформирало в играчка. По този метод любимецът показва обичта си, споделяйки най-любимите си неща с вас.

5. Заразна прозявка – това се среща освен при хората. Когато се прозявате, кучето ви също го прави. Прозяването на кучето е симптом за обвързаност и любов.

6. Спри при вас или покрай леглото ви – не може да се отдели от вас, даже когато спите. Когато кучето се намести в леглото до вас, значи, че се усеща удобно, умерено и предпазено, щом вие сте в близост. Чувства се част от фамилията.

 Кучето спи при вас, когато ви обича

Това са характерните признаци, по които можете да разпознаете обичта на кучетата. Истината е, че даже да не забележите, че се прозявате едновременно, животното умее да показва страстите си, даже по-добре от нас.

Със сигурност ще усетите привързаността на любимеца си, тъй като кучетата са устроени по този начин - да обичат абсолютно и безусловно тези, които се грижат за тях. Да бъдат най-верния им сателит във всяко начинание, другар, който постоянно ще изслуша проблемите и подобен, който постоянно ще излекува болката с една огромна топла прегръдка!

Източник: miau.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР