Не са много късметлиите, на които не им се налага

...
Не са много късметлиите, на които не им се налага
Коментари Харесай

Цеца показа спиращо дъха тяло на Малдивите

Не са доста късметлиите, на които не им се постанова през януари да свеждат разноските си до най-малко, пробвайки се да свържат двата края, откакто отминалите празници са ги оставили с лимитирани благоприятни условия... Но въпреки всичко има и такива. За мнозина екзотичната почивка в първия месец от годината звучи като непостижима фантазия, само че за звездите, натрупали доста положение във времето, това е изцяло действителна опция.

Така да вземем за пример Цеца Величкович си разреши да замине на гореща отмора, заменяйки студените улици на Белград с лазурните крайбрежия на Малдивите, където се намира в компанията на по-младия си сътрудник Богдан, написа life.dir.bg.

Залагайки на допустимо най-хубавото, което дестинацията може да предложи, двамата са отседнали в първокласния 5-звезден хотел " Sun Siyam Iruveli ". Половината от възхитителните вили на комплекса са ситуирани върху горещия пясък на атола Даалу, до момента в който другите се издигат над тюркоазените води на Лакадивско море. Всяка от тях разполага с огромна веранда, на която гостите могат да отдъхват на мира върху шезлонг, работейки върху слънчевия си тен с коктейл или книга в ръка. В случай че температурите станат отвратително високи за усета им, те могат да се възползват от опцията да се разхладят в частния плувен басейн, с който всяка от постройките разполага.

" Това е същински парадайс на земята ", отбелязва певицата.

Пренасяйки феновете си със себе си на островната страна, въпреки и единствено виртуално, изпълнителката на шлагера " Kukavica " показа в персоналния си Инстаграм профил изложба от три изображения, с които им сподели хубостта на мястото. Не е ясно обаче какъв брой от тях са обърнали внимание на спиращия дъха пейзаж, излязъл като че ли от някоя тропическа приказка, защото на един от фрагментите 48-годишната брюнетка е легнала върху мрежест хамак, потънал отчасти във водата, облечена в мощно изрязан бански костюм от две елементи, разкриващ тялото ѝ, чиято сексапил е способна да засенчи даже по-младите ѝ колежки.

На втората фотография Светлана Ражнатович, както в действителност е същинското ѝ име, се е подпряла на ствола на едно от множеството палмови дръвчета, редящи се по бялата плажната линия, като е вдигнала ръце над главата си. Позата, която е заела, акцентира женствените извивки на поддържаната ѝ фигура, безотказно приковаваща вниманието на господата към нея. В момента обаче в нейното сърце има място единствено за един мъж - половинката ѝ с Богдан, който е наследник на някогашния състезател и европейски първенец по троен скок Милош Срейович.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР