Не са малко майките, които успяват да съчетаят ролята си

...
Не са малко майките, които успяват да съчетаят ролята си
Коментари Харесай

Какво могат да ни научат майките за успеха на работа

Не са малко майките, които съумяват да съчетаят ролята си вкъщи с тази на работното място.

Как го вършат? Страхотен самоконтрол, организация и ловкост – някои от тактиките за сполучлива кариера съответстват с тези, които майките са овладели до съвършенство при грижата за децата си.

Те знаят какъв брой значимо е да имаме добър наставник

“Мамо, неприятен знак ли е, в случай че бебето се разсънва три пъти на вечер? ” Една майка освен играе ролята на първи наставник в живота на детето си, само че и самата тя се обръща към личните си родители или към приятелките си за съвет, когато има потребност от експертно мнение за майчинството, а и всичко друго.

По същия метод на работа е значимо да имаме менторска фигура, към която да се обръщаме при проблем, и чиито стъпки да следваме.

 Какво могат да ни научат майките за триумфа на работа

Когато възникне проблем, те търсят повода и на по-малко очевидните места

Плачът на едно бебе може да значи хиляди неща и от време на време те не са най-често срещаните като апетит, отмалялост или колики.

Три неща, които сполучливите дами вършат всеки ден

По същия метод, в случай че на работа нещата не вървят добре, не постоянно повода е във вас. Шефът има персонален живот като всички останали, сътрудниците също, по тази причина в случай че възникне спор с тях, първо погледнете какво сте можели да извършите по-добре, само че не забравяйте опцията казусът да е зародил вкъщи, а не на бюрото в офиса.

Организацията на времето е най-важното им умеене

Независимо дали се борите с безкрайна купчина задания на работа, или тичате по-късно дете, с цел да съумеете да свършите каквото и да е денем, ви би трябвало вярна организация. Майките го знаят най-добре.

 Какво могат да ни научат майките за триумфа на работа

25-минутното предписание

В продължение на казаното нагоре допълваме, че майките са майстори на извършване на задания за по няколко минути. Докато бебето спи или до момента в който дребното дете се е заиграло, за няма и половин час една жена има способността да подреди къщата и да спретне нещо за вечеря.

По същия метод ни приканва да действаме и методът Помодоро, който от години се употребява от сполучливите в бизнеса.

4 малко познати способи да подтикваме хормоните на щастието

Източник: missbloom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР