Не са констатирани сериозни нарушения при проверките на училищните автобуси.

...
Не са констатирани сериозни нарушения при проверките на училищните автобуси.
Коментари Харесай

С 6 акта приключи проверката на училищните автобуси в страната

Не са установени съществени нарушавания при инспекциите на учебните рейсове. Това демонстрират резултатите от профилирания надзор на над 1200 учебни рейса, който се организира от 1 до 21 септември 2023 година

В хода на инспекциите инспекторите на ИА " Автомобилна администрация " са съставили 6 акта. Един лидер е глобен за ръководство на транспортно средство, в което са инсталирани три седалки повече от записаните в свидетелството за регистрация на автомобила и не е показал разписание за профилиран транспорт. При различен от случаите лидерът е управлявал рейс с цифрова карта за тахограф на различен лидер. Три рейса са били с изминал механически обзор, а при един е липсвал удостоверен лист на пасажерите.

Проверките стартираха при започване на месец септември по предписание на министъра на превоза и известията Георги Гвоздейков. Те са част от ограниченията на държавното управление за възстановяване на пътната сигурност. Основната цел на подхванатите дейности е да се ревизират превозвачите дали дават отговор на всички условия за транспорт на деца и възпитаници, както и да се обърне внимание на техническото положение на транспортните средства.

За да се обезпечи сигурност и сигурност на транспортите на деца и възпитаници е очакван надзор през цялата образователна година и по време на ваканциите.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР