Не са констатирани проблеми с трафика по пътната мрежа в

...
Не са констатирани проблеми с трафика по пътната мрежа в
Коментари Харесай

Без проблеми с трафика по пътната мрежа в област Варна

Не са установени проблеми с трафика по пътната мрежа в региона. Това оповестиха от Областно пътно ръководство – Варна, представени от Moreto.net.

По информация на дежурния, не са получавани сигнали за усложнения в придвижването по автомагистрала „ Хемус “, където се правят ремонтни действия в два сектора. От Агенция „ Пътна инфраструктура “ оповестяват, че в резултат на упования засилен трафик към столицата, в секторите с ремонт на автомагистрала са обезпечени две ленти за София и една за Бургас или Варна, като задачата е по-лесното напредване в пиковите часове. 

От организацията припомнят, че от 14.00 до 20.00 часа, в последния ден от великденските почивни дни, се не разрешава придвижването на камиони над 12 тона по автомагистралите и най-натоваренитe пътища. Агенция „ Пътна инфраструктура “ моли водачите да карат рационално и със съобразена скорост, да съблюдават разпоредбите за придвижване и да не употребяват спешните ленти по автомагистралните сектори за по-бързо напредване. Рисковото и прочувствено шофиране не подсигурява по-кратко пътешестване, само че заплашва живота и здравето на всички останали, които съблюдават разпоредбите, допълват от организацията.

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР