Не разговарям с Татяна Дончева. Това каза пред журналисти председателят

...
Не разговарям с Татяна Дончева. Това каза пред журналисти председателят
Коментари Харесай

Ива Митева: Не разговарям с Татяна Дончева, не ми е предлага...

Не беседвам с Татяна Дончева. Това сподели пред публицисти ръководителят на Народното събрание Ива Митева пред публицисти в Народното събрание, съобщи кореспондент на Агенция " Фокус ". Тя уточни, че не беседва с нея, откогато е скъсала плана на решение, когато се обсъждаше въпросът с отхвърли на Пламен Николов да е претендент за министър-председател.

Председателката удостовери, че се е виждала с Дончева, само че не е получавала подмятания за пари, а единствено апели за поддръжка за съставяе на кабинет.

„ Г-жа Дончева още в 45-ия парламент се опита да кадрува, като първото нещо беше да ми предложи шеф на персонален състав. Когато излезе с едно изказване, че аз съм правила кабинет и съм го редила със Слави Трифонов по нощите, аз ѝ се обадих и я попитах по кое време го е видяла или чела от мен. И тя тогава доста учудено ме попита: Ама не си ли? ", изясни Митева в коридорите на Народното събрание.

„ Директно ми е казвала, че би трябвало да подкрепим един подобен кабинет, че би трябвало да участваме и че не би трябвало да се върви на избори. Г-жа Дончева е много директна в говоренето си “, добави още Митева.

Поведението е непоносимо. Отвратително е за политика, която се
прави по този метод ", сподели още Ива Митева. Тя изясни, че доста ясно Конституционния съд споделя по кое време има кворум и по какъв начин се гласоподава. " Кворумът открива брой присъстващи, а не участващи в гласуването ", съобщи още Ива Митева. По думите й би трябвало Татяна Дончева да спре да импровизира и да ползва правилника, както би трябвало.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР