Не разбрах какво иска да каже Радостин Василев. Той е

...
Не разбрах какво иска да каже Радостин Василев. Той е
Коментари Харесай

Журналист: Радостин Василев е изнудвач - опита с ИТН, опита и с Татяна Дончева

Не разбрах какво желае да каже Радостин Василев. Той е изнудвач. Изнудваше и Има Такъв Народ. Опитва се да изнудва и Татяна Дончева. Не знам какво желае той. Пресконференцията му беше безсмислена. Това сподели пред БНР журналистът Копринка Червенкова.

" С историята с Иван Гешев някой ритна мравуняка и се разбягаха едни едри мравки, мравки хищници. И стартира битката за оцеляване. Страх ме е, че оживелият ще бъде Гешев ".

Според нея сега Бойко Борисов е " натиснат и пратен в кьошето ", само че не би трябвало да бъде подценяван. И в предаването " Хоризонт за вас " добави:

" Ако неговите хора, които в този момент ръмжат и бръмчат, утихнат, това значи, че им е заречен да ритне държавното управление, в случай че то се случи. Предполагам, че ще се случи. Борисов ще изчака да одобряват някой и различен закон, бюджетът, да вземем за пример, след което ще им тегли шута и като победител ще тръгне към локалните избори. Други ходове за оцеляване няма. Гешев може да оцелее, в случай че разклати оптимално Борисов и неговите хора във Висш съдебен съвет решат, че към този момент няма потребност да го слушат. Тогава ще стартират да зависят от личните си връзки с Гешев, а там несъмнено има връзки, и те не са доста чисти. И Гешев ще остане да си цари ".

По думите ѝ сега се следи празненство на незначителността ни.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР