Не разбираме ината на управляващите да не допуснат за разглеждане

...
Не разбираме ината на управляващите да не допуснат за разглеждане
Коментари Харесай

Делян Добрев: Управляващите се смеят, когато предлагаме компенсации за общини, училища и храмове

" Не разбираме ината на ръководещите да не позволен за разглеждане предлагането ни за отплата на цените на тока за общини, детски градини, учебни заведения, храмове. " Това съобщи по време на брифинг в Народното събрание Делян Добрев (ГЕРБ-СДС), представен от Българска телеграфна агенция.

" Днес още веднъж не остана време за разглеждане на импортираното от парламентарната група на ГЕРБ-СДС проекторешение за въвеждане на обезщетителен механизъм в цялостен размер за небитови крайни клиенти на електроенергийния пазар на вероизповеданията, общините, обществените структури, образованието, опазването на здравето. "

Добрев разяснява, че от внасянето на плана на решение за отплата и първите високи сметки за ток е минало много време, а единственото което се е случило до момента е разглеждането на плана от енергийна комисия.

Депутатът разяснява, че през днешния ден ръководителят на бюджетна комисия, четейки предходния закон, се е спирал на всяка запетайка, ръководителят на Народното събрание е закрил лицето си с листове, с цел да прикрие от камерите смеха си.

" Не е смешно, изнемогват публичните организации, приказваме за църкви, джамии, общини, учебни заведения, детски градини, старешки домове ", уточни Добрев. Той разяснява, че обезщетенията, които получават са алегорични на фона на сметките, които всяка от тези институции заплаща.
Този план на решение не е за нас, а е за всички тези организации, които се намират във все по-голяма невъзможност, настоя депутатът. Добрев разяснява, че с новите сметки, които са пристигнали, е видял отплата единствено за декември.

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР