Не разбирам логиката на ПП. Ако искат да бъдат първи,

...
Не разбирам логиката на ПП. Ако искат да бъдат първи,
Коментари Харесай

Политолог: Не разбирам логиката на ПП - като извиват ръцете на ГЕРБ няма да ги променят

Не разбирам логиката на Политическа партия. Ако желаят да бъдат първи, би трябвало да се поучат от грешките си. Ако желаят да трансформират ГЕРБ, няма да стане като им извиват ръцете.Това сподели " Твоят ден " политологът Любомир Стефанов.

ГЕРБ и Политическа партия са обрисували на доста недодялан градеж имота, почнали са да докарват тухлите и строителната техника и сега стартират да си приказват къде ще бъде кухнята и спалнята, двата гаража и мазето. Ако продължат по този начин, току виж сме видели архитектура на ръководство, нагледно разказа политическата обстановка политологът.

" ПП-ДБ си споделят, че няма да поддържат мандат на ГЕРБ, само че чакат поддръжка от тях за втори мандат. Същевременно пък ГЕРБ се надяват да получат поддръжка от тях, с цел да сформират държавно управление. Това, което виждам в Народното събрание може да се синтезира с фразата: “Едно е да искаш, друго е да можеш, а трето и четвърто - да го направиш. ” Това е епитафията на българската политическа класа. Светъл лъч е, че най-накрая политиците от двете антагонистични обединения са проумели, че дейностите им ще останат единствено предизборно обръщение ", съобщи той.

По думите му не става дума за разискване на правосъдна, а на правосъдна промяна.
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР