Не просто Хънтър Байдън - синът на кандидат-президента Джо, е

...
Не просто Хънтър Байдън - синът на кандидат-президента Джо, е
Коментари Харесай

Байдън и се е срещал с корумпе-милионера Пожарски, за да му свърши работа: документи - slava.bg

Не просто Хънтър Байдън - синът на кандидат-президента Джо, е взел 3,5 млн. заплата като бордовик на скандалната и разследвана за измами украинска компания Бурисма, до момента в който татко му е бил вице на Обама. Документи сочат, че корупцията се е направила непосредствено в Белия дом, където той е бил признат от кандидата за Белия дом от Демократическата партия.

Новината обиколи света, макар че подкрепящите го обществени мрежи Facebook и Туитър, както и до наскоро влиятелните медии Ню Йорк Таймс, Вашингтон Пост, Си Ен Ен постановиха цензура върху обстоятелствата. Историята с излизането на документите е неповторима. Разказа я първо таблоидът Ню Йорк Пост. В компютърен сервиз постъпва преносим компютър, залят от притежателя си, на който никой не обръща внимание, когато го донася неглиже.

Месеци наред устройството остава непотърсено, очевидно притежателят взема решение, че ситуацията е било неспасяемо или просто не помни. Но майсторът е оправил преносимия компютър. Когато взема решение да го отвори, не може да повярва на шанса си. Снимките от наркомански и сексоргии са на Хънтър Байдън - сина на Джо Байдън. Но по-интересното е, че вътре се съхраняват и неповторими файлове. Например писмо от корумпе - милионера от Кив е притежател на компанията Бурисма Пожарски.

В него той благодари на Хънтър, че е уредил среща на украинеца с татко си като вицепрезидент. И дава елементи за нея и за обещаната помощ за оправяне на проблемите на предприемача с прокуратурата в страната му.

Този факт уличи в неистина на първите президентски диспути Джо Байдън, който твърдеше, че няма нищо общо с Бурисма, не познава Пожарски, нито знае за следствие против компанията, както незабавно реагира президентът Тръмп. Той пусна и записа, в който на своя лекция самият Байдън споделя какво следва след срещата с Пожарски в Белия дом. "Казах на Порошенко: давам Ви 6 часа до отлитането ми от Киев и в случай че не уволните кучия наследник - основния прокурор, няма да получите парите (б.р. военната помощ от Съединени американски щати за Украйна) ".

Фактите демонстрират, че в действителност основният прокурор е уволнен след натиска от Байдън върху президента Порошенко, а следствието за измами и корупция против Бурисма е прекъснато от киевските магистрати скорострелно. Освен 3,5 млн. $ като бордовик, съгласно разкритията на настоящи украински депутати сем. Байдън е спечелило най-малко още 10 милиона $ от информация, с която е разполагала за търгуване с украински скъпи бумаги посредством Бурисма, което по законите на Съединени американски щати е нарушаване.

Както наскоро беше разкрито, също с документи, че Хънтър Байдън е взел други 3,5 млн. $ и от най-богатата рускиня Елена Батурина - брачната половинка на някогашния - до 2010 година, московски кмет Юрий Лужков. Интересно е, че откакто това става, очевидно има крепко лобиране още в мандата на Джо Байдън като вицепрезидент на Обама, та очевидно е измолена царска благосклонност от Путин.
Жестокостта на Кремъл във връзка с укрилото се в своя суперлуксозен личен хотел в Австрия семейство изгнаници клети е сломена и то получава с половин уста опрощение.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР