Не приемам начина, по който набързо се предложиха и приеха

...
Не приемам начина, по който набързо се предложиха и приеха
Коментари Харесай

Председателят на СОС Цветомир Петров не приема начина, по който са избрани председателите на комисии

" Не одобрявам метода, по който небрежно се предложиха и одобриха от сътрудниците от ГЕРБ, Българска социалистическа партия, „ Синя София “, Има Такъв Народ, сътрудника от Вътрешна македонска революционна организация и напусналите съветници от „ Възраждане “, ръководители на комисии, без да се вземат поради задълбочените диалози, които водихме по тематиката в миналия ден ". Това декларира в профила си във Facebook новоизбраният през вчерашния ден за краткотраен ръководител на Столичния общински съвет (СОС) Цветомир Петров.

Надявам се, това да не е следващият опит за блокиране работата на кмета Терзиев, а всички дружно да поставим старания да оправдаем упованието на софиянци за един по-различен град, в който процесите се случват ясно и намерено, завява Петров. След близо три месеца на политическо противоборство, което се трансформира и в действителна заплаха да се блокира развиването на София, желая да благодаря на сътрудниците от политическите групи, които демонстрираха, че въпреки всичко разсъдъкът може да надделее, написа новият ръководител.

Той високо цени оказаното му доверие и се надява да го оправдае по най-хубавия метод, въпреки да осъзнава, че задачата му да балансира работата на този фрагментиран съвет няма да бъде лека. За страдание това си пролича още на първото съвещание, което водих като ръководител - при разпределението на непрекъснатите комисии, които имат съществена роля в процеса на взимане на решения от СОС и преглеждат предложенията на администрацията, районните кметове, претенции от жители и взема решение доста други проблеми в своята област, показва Цветомир Петров.

 

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР