Не познавам случая Семерджиев, но знам това, което е записано

...
Не познавам случая Семерджиев, но знам това, което е записано
Коментари Харесай

Цветан Цветанов посочи проблемите в МВР и трябва ли да има предсрочни избори

" Не познавам случая Семерджиев, само че знам това, което е записано в системата на Министерство на вътрешните работи. Той се измъква по юридически метод, защото не са събрани нужните доказателства. Той неведнъж е нарушавал разпоредбите по пътищата, в случай че органите на реда си бяха свършили работата, можеше да се избегне случаят на " Черни връх " и двете жертви. Трябва да се работи доста по-адекватно. У нас като цяло има проблем с пътищата и контрола ".

Това съобщи в ефира на Българска национална телевизия някогашният вътрешен министър Цветан Цветанов  Цветан Цветанов Цветан Генчев Цветанов е роден на 8 април 1965 година в София. През 1987 година Цветанов постъпва на работа.

" Не мога да схвана за какво в настоящия парламент нямаше чуване на основния секретар. За всички остана чувството, че има чадър за Георги Семерджиев ".

" Бих споделил на настоящия вътрешен министър да преведе в популярност проведената престъпност и да се види какъв брой са делата, които се образуват против тях. Дали тези, които са били глобени, не престават да нарушават разпоредбите ", уточни той.

" Аз съм уверен, че има доста отдадени и съзнателни чиновници на Министерство на вътрешните работи. Не е добре да се основава чувството, че всички са маскари. Въпросителна е за какво към момента няма тази съгласуваност сред министър и основен секретар ", разясни още Цветанов.

" Реформи няма последните години ", безапелационен е той.

" Ако погледнем какво ще загуби страната с второто заплащане за милиарди,  мисля че би трябвало да се направи един небосвод, да се задействат партиите в период за 6 месеца, и след това да се мисли за предварителни избори. Трябва да се изкорени тази ненавист, която виждаме сега. За държавата е по-добре да има работещ парламент и постоянен кабинет ", съобщи той.

 
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР